Over ons

Welkom bij Moslim Educatie, waar we geloven dat de opvoeding van onze kinderen in het licht van de Islam essentieel is voor hun toekomst. Als tiener zocht ik naar antwoorden op mijn vragen over mijn geloof en de wereld om me heen, maar vond ik niet wat ik zocht. Nu, met mijn kennis en inzichten, bieden wij handvaten aan tieners en jongeren om hun islamitische identiteit te versterken en Allah (swt) beter te leren kennen.

Ons parcours is begonnen met twee jaar intensief studeren aan de Islamitische Universiteit van Rotterdam, gevolgd door een HBO-opleiding tot islamitisch geestelijk werker en werkzaam in een gesloten jeugdinstelling. De behoefte aan inhoudelijke pedagogische inzichten en methodes binnen de moslimgemeenschap in Nederland is groot, daarom bundelen wij onze kennis en bieden deze laagdrempelig aan.

Ons geloof is mahabba, liefde voor elkaar omwille van Allah. Wij willen deze liefde ontwikkelen in onszelf en onze komende generaties. Het is onze missie om oude patronen te doorbreken en kinderen op te voeden in het licht van de Islam. Opvoeden gaat met vallen en opstaan, maar met de Macht en Kracht van Allah (swt) kunnen we deze strijd van alledag aan. Word lid van onze gemeenschap en bouw samen met ons aan een sterke toekomst voor onze kinderen.